Добивате 70 Поени!

Tiny Love Подлога за играње Sunny Day

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

1 на залиха

Опис

Подлога за играње која се користи од 0+ месеци

– Висечки играчки, активности и музика кои го поттикнуваат развојот на детето

– Разнобојни играчки кои го поттикнуваат развојот на видот кај детето

– Повеќе текстури и материјали кои помагаат во развој на сетилото за допир

– Играчки кои се преместуваат и се отстрануваат

Се користи од 0+ месеци

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на info@dev.bebehome.mk или побарајте не на 072 250011.

X