Добивате 140 Поени!

Hola Музичко едукативно пијано

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

9 на залиха

Опис

Се користи од 36 месеци +

Со помош на ова електронско музичко пијано кое е впрочем вистинско пијано малечките многу лесно ќе научат да свират на пијано преку многу забава, смеа и уживање. Едноставно и лесно за користење со што ќе му овозможи максимално уживање на детето. Има 2 начина на можност за свирење и 3 различни обуки и насоки за учење на свирење и 4 придружувачки звучни стилови. Поседува 8 инструментални звуци, 8 музички стилови и 22 песни за вежбање. Поседува високо стимулирачка електронска табла, вклучен микрофон на кој може да се испеат прекрасни песни и со вклучена можност за снимање на сето свирење и пеење. Фигурите вклучени на електронската табла: зајчето, патката и желката имаа свои активности како: танцување со рацете и пеење, удирање на тапани и непрекинато нивно танцување. Со вклучен звучник.

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на info@dev.bebehome.mk или побарајте не на 072 250011.

X