Добивате 88 Поени!

Hola Конвертибилна проодувалка со активности

Достапност

Он-лајн
City Mall
Аеродром
Струга

Нема на залиха

Продуктот не е достапен во моментов.

Опис

Наменето за користење од 9 + месеци

Конвертибилната музичка проодувалка – активити табла е мултинаменски производ кој му
овозможува на вашето најмило преку многу забава лесно да го започне и усоврши станувањето на
нозе, развојот на мускулатурата, а со тоа и да совлада побрзо проодување. Исто така ја усовршува
кординацијата и помага за развојот на грубите моторички вештини.
Може да се користи од 9 месечна возраст и на 3 начини:
-како табла за цртање и пишување,
-музичка проодувалка
-активити табла за учење.
Кога детето ја бутка проодувалката продуцира забавна музика и интересни звучни ефекти и има
вграден сензор за движење.
Има стабилна триаголна структура што ја прави лесна и безбедна за користење како проодувалка.

Димензии на производот: 35 x 37 x 41.8 cm

Начини на испорака

Bebe Home Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки.
Начините на плаќање за online порачките се:
– со кредитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Испораките ги вршиме преку Карго Експрес Битола во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на info@dev.bebehome.mk или побарајте не на 072 250011.

X